Dokter van Dalelaan 9, 3851 JA, Ermelo
0341-745773
info@vanneau-cafe.nl

Blog

Dé plek in Ermelo voor goede koffie en lekker eten!

Wat weet jij over Vanneau Café?   

Vanneau Café is sinds maart 2020 een nieuwe aanwinst voor het kleine dorpje Ermelo. Door de Covid-19 pandemie hebben we een apart begin gehad. We hebben pas 2 maanden echt kunnen draaien en zijn heel enthousiast voor de tijd dat de horeca weer mag opbloeien in Nederland. Wij weten de ins en outs al van ons leuke café, maar wat weten jullie er al over? Hier een aantal weetjes oven ons café!   

Wisten jullie dat Vanneau Café zich bevindt op het Station Ermelo-Veldwijk, het station kent al een lange geschiedenis en velen hebben herinneringen waarbij het station een bepaalde rol speelt. Het station Ermelo zal dat blijven doen, maar nu met een lekker warm kopje koffie en croissantje erbij tijdens het bezoek.   

Een ander leuk weetje om te weten is dat Vanneau Café opgericht is door drie jonge vrienden die een kans zagen en deze grepen. Eén jonge student uit Den Haag, die via zijn opleiding twee vrienden heeft leren kennen in Ermelo en hiermee een sfeervol en gezellig café is begonnen. Het zijn drie ambitieuze ondernemers met een hart voor de zaak.   

Een derde weetje is dat Vanneau Café zijn eigen koffie heeft. Deze wordt in het dorpje geproduceerd en draagt dan ook het logo van Café Vanneau zelf. Ze hebben heerlijke medium sterke en sterke bonen die in het café te koop zijn voor thuis of anders al in de koffie bij ons in het café verwerkt is.

Nog een weetje dat je moet weten over Vanneau Café is dat we nu ook voor het diner originele gerechten verkopen om af te halen en thuis heerlijk op te peuzelen. We hebben een afwisselende kaart met wekelijkse specials! Deze zijn te vinden op onze sociale media. Benieuwd welke gerechten wij allemaal hebben dan kan je even hier spieken. Ook zijn wij te vinden op thuisbezorgd. Willen jullie daar wat meer over weten klik dan even hier.

We hopen dat de weetjes jullie wat wijzer hebben gemaakt over wie wij zijn, hoe we zijn ontstaan en wat we doen. We hopen jullie snel in ons café te mogen ontvangen voor een hapje en een drankje zodra het weer mag. Tot dan is de take away voor jullie geopend!   

Tot snel ! 

Vanneau Café